Sijil Halal

Sijil Halal Shaklee 

Shaklee ni halal ke?

Ya..halal, jom tgk tengok sijil halal, sentiasa di update setiap tahun. ni yang terbaru. setiap tahun kena renew sijil ni tau. boleh tengok di bawah. sijil ni sah sehingga hujung tahun ini.


Banyak benda yang saya nak kongsikan dengan anda semua. Hihi. Takpa, saya go through satu per satu boleh?

Ada orang tanya, kenapa tak ada simbol halal jakim ni?

Pertama sebenarnya produk shaklee ni tak di kilangkan di malaysia. shaklee ni produk USA. jadi Jakim telah mengiktiraf badan tertentu di USA untuk cek status halal produk shaklee ni. jadi lepas ni harap takde la ye isu takde logo halal jakim tu. jangan was-was nak telan shaklee, insyaAllah dijamin halalan toyiban.

Yang kedua adalah berita gembira untuk pencinta shaklee yang berada di sabah dan sarawak.
Shaklee Malaysia telah mengambil keputusan untuk menyelaraskan harga produk shaklee dan kini sama harga dengan harga semenanjung.

Sangat jimat dan orang sabah/sarawak takde la cemburu lagi tengok harga semenanjung yang jauh lebih murah pada dahulu kalanya. :P dan jika berminat nak buat bisnes shaklee pun sudah takda alasan lagi sebab semuanya sudah diselaraskan, cuma nak atau tak nak je.

Hihi. Nak harga ahli?Pelarasan harga daripada pihak SHAKLEE telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja...so...Jika berminat jom daftar ahli, saya amat berbesar hati untuk guide mereka yang betul-betul serius untuk berbisnes dan mencari side income sampingan di kala semua harga barang sekarang yang semakin melambung tinggi naik tanpa belas kasihan.

Bukan mahal pun nak daftar ahli ni...cuma RM65 sahaja (tambah RM10 untuk pos kit ahli daripada shaklee..Rm20 utk sabah/sarawak).

Jadi kita sebagai rakyat marhaen sepatutnya cari alternatif lain untuk tingkatkan ekonomi keluarga kita sebab jangan sampai satu hari nanti kita terpaksa 'meminta'. dan salah satu jalan yang dicadangkan adalah berbisnes.

Sesiapa yang berminat nak daftar ahli....klik sini (daftar ahli)

Catat Ulasan

 
Copyright © 2012. Supplement sihat cantik semulajadi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Lin Ariff
Proudly powered by Blogger